STAKMASKIN SKIerg

Vi hjälper dig med att hitta en billig Stakmaskin som är ett grymt bra Motionsredskap i garanterad hög gymkvalitet & som passar ditt behov.

Concept2, GrandMaster & Octane Dual Row.


Jag köpte själv min första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros på Concept, när han hade startat. Resten är historia, som det brukar heta, och roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.


Roddmaskiner och Stakmaskiner från Concept2 hos GymPartner. ...

Concept2 är en tillverkare av roddutrustning, mest kända för deras Roddmaskiner & Stakmaskiner.

Stakmaskiner

Våra Stakmaskiner i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979.

Enda sedan jag startade mitt första gym, 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Stakmaskiner till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Vi hjälper dig med att hitta en billig Stakmaskin i garanterad hög gymkvalitet & som passar ditt behov. Concept2, Concept3 & GrandMaster

GrandMaster Concept3.0 och Roddmaskin Octane Dual Rower

GrandMaster Ski-Trainer3.0. från GymPartner.

Lång erfarenhet.

HOME Konsultation.

Exklusiv design.

Finansieringsmöjligheter.

Skidåkning är som väldigt många vet mycket krävande och en fantastisk bra träningsform. Men eftersom vintrarna kan vara lite osäkra så kan ju skidåkningen utebli helt ibland.

Då är en stakmaskin ett perfekt alternativ som ger dig en lika bra träning för överkroppen och lika mycket puls som riktig skidåkning gör.

Stakrörelsen i maskinen är mycket lik riktig stakning de allra flesta tävlingsåkare använder en stakmaskin både under säsongen och under försäsongsträningen.

Vi erbjuder stakmaskiner av hög kvalitet från kända märken som Concept2, GrandMaster Concept3.0, och GrandMaster Ski-Trainer3.0.

Investera tryggt i Stakmaskiner i kommersiell kvalitet

Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa nya eller begagnade Roddmaskiner och Stakmaskiner, då de är mycket bättre än nya, med klenare konstruktion.

En annan viktig faktor är att Roddmaskinens och Stakmaskinens tyngd ger en grymt bra stabilitet och hållbarhet med avsevärt längre livslängd.

Omgående avhämtning eller leverans från vår lagerbutik.

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter såsom Motionsredskap och Träningsredskap., samt digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Stakmaskiner i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Concept 2 SkiErg

Concept 2

RODD-SKIERG-BIKEERG CONCEPT 2

Concept SkiErg fristående Black

Concept SkiErg fristående Svart


Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00,


Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

GymPartner på Google

Link to CID

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner

GymPartners Lagerbutik och Utställningshall i Mölndal

GP- SKIERG
GA 10-25