RODDMASKIN

Roddmaskiner från GrandMaster

Concept & Octane Dual Rower

Vi hjälper dig med att hitta en billig Roddmaskin som är ett grymt bra Motionsredskap

i garanterad hög gymkvalitet & som passar ditt behov.


Concept2, GrandMaster & Octane Dual Row.


Jag köpte själv min första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros på Concept, när han hade startat.


Resten är historia, som det brukar heta, och roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.


Concept2 är en tillverkare av roddutrustning, mest kända för deras Roddmaskiner & Stakmaskiner.

Roddmaskin

Våra Roddmaskiner i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979.

Enda sedan jag startade mitt första gym, 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 1000-tals Roddmaskiner till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Vi hjälper dig med att hitta en billig Roddmaskin eller Stakmaskin i garanterad hög gymkvalitet & som passar ditt behov. Concept2, Concept3, GrandMaster & Octane Dual Rower.

GrandMaster Concept3.0 och Roddmaskin Octane Dual Rower


Concept2 Roddmaskiner i all ära, men de passar inte mig personligen, som är stor och tung med grova ben etc. Jag pallar inte ro snabbt med det lilla motståndet som man får som maxbelastning på en Concept2.

Därför rekommenderar jag hellre Octane Dual Rower för på denna maskin kan du sätta ett ordentligt magnetmotstånd, så du slipper Ro i 180 för att få upp pulsen.

Octane Dual Rower är den första roddmaskinen utrustad med extra kraftval för ännu hårdare och hårdare motstånd är GrandMaster Concept3.0 och Roddmaskin Octane Dual Rower är en del av Octane Fitness träningssystem och är en elegant, modern och kraftfull roddmaskin med gymkvalitet.

Fylld med funktioner som dubbla motståndssystem, inbyggda träningsprogram och en hel massa smarta komfort- och användarval.

GrandMaster Ski-Trainer3.0. från GymPartner

Lång erfarenhet

HOME Konsultation

Exklusiv Design

Finansieringsmöjligheter

Skidåkning är som väldigt många vet mycket krävande och en fantastisk bra träningsform. Men eftersom vintrarna kan vara lite osäkra så kan ju skidåkningen utebli helt ibland.

Då är en stakmaskin ett perfekt alternativ som ger dig en lika bra träning för överkroppen och lika mycket puls som riktig skidåkning gör.

Stakrörelsen i maskinen är mycket lik riktig stakning de allra flesta tävlingsåkare använder en stakmaskin både under säsongen och under försäsongsträningen.

Nya Roddmaskinen GrandMaster Concept3.0

Vi erbjuder roddmaskiner och stakmaskiner av hög kvalitet från kända märken som Concept2, GrandMaster Concept3.0, Octane Fitness och GrandMaster Ski-Trainer3.0.

Investera tryggt i Roddmaskiner och Stakmaskiner i kommersiell kvalitet

Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa nya eller begagnade Roddmaskiner och Stakmaskiner, då de är mycket bättre än nya, med klenare konstruktion.

En annan viktig faktor är att Roddmaskinens och Stakmaskinens tyngd ger en grymt bra stabilitet och hållbarhet med avsevärt längre livslängd.

Omgående avhämtning eller leverans från vår lagerbutik.

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter såsom Motionsredskap och Träningsredskap., samt digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Roddmaskiner och Stakmaskiner i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Roddmaskin Octane Dual Rower

Concept 2 SkiErg

Concept 2

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Concept SkiErg väggmontage Svart

Concept Roddmaskin modell EPM5 Grå

Begagnad Roddmaskin E-modellen

Roddmaskin Concept2 Modell E-Black

RODD-SKIERG-BIKEERG CONCEPT 2

Concept SkiErg fristående Black

Concept Rodd modell DPM5

Roddmaskin Concept2 Modell E-Black

Begagnad Roddmaskin D-E-modellen

Concept Rodd modell DPM5

Concept SkiErg fristående Svart

Roddmaskin GrandMaster 6050

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00,

Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

GymPartner på Google

Link to CID

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner

Roddmaskin