MOTIONSCYKEL Träningscykel

Motionscykel i Kommersiell kvalitet

Vår Motionscykel i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar för alla företag, föreningar, gym och kvalitetsmedvetna privatpersoner och samtliga är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.


Med en Motionscykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.


En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Motionscykel i HÖG kvalitet

Viktiga saker att tänka på när man ska köpa motionscykel är bromssystem, display och storlek. Elektromagnetiska bromsar är det bästa valet & är ett riktigt bra träningsredskap för viktnedgång, motion och hälsa.

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Köp Motionscykel hos GymPartner i hög gymkvalitet, du kan välja mellan många olika slags cyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnad Motionscykel i hög kvalitet.

Du bör främst fundera på vad och hur mycket du skall använda cykeln. Skall du ha den till uppvärmning eller nedvarvning innan eller efter ett pass så kanske du inte behöver ha samma höga krav på komforten som du får på en kommersiell Motionscykel hos ett gym.

Över 100 år i Gymbranschen tillsammans

Vår framgång och min mångåriga erfarenhet i gymbranschen gör att du tryggt kan investera i de Motionscyklar och den träningsutrustning som jag och Gympartners Gymkonsulter rekommenderar.

Tillsammans har vi över 100 års erfarenhet av både drift och försäljning av gymutrustning.

Begagnad Motionscykel

Begagnad Motionscykel i Kommersiell kvalitet och i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Gymleco.

De flesta gym har många Motionscyklar i Kommersiell kvalitet idag, dom flesta som besöker ett gym är vana vid att använda sig utav en Motionscykel.

GymPartner har ett enormt utbud av nya och begagnade Motionscyklar. Kvalitetsprodukter till oslagbara priser!

Nya Motionscykel från GrandMaster Fitness

Vi erbjuder ny träningsutrustning av högsta kvalitet från populära varumärken såsom GrandMaster Fitness och Dk-Fitness. Vi är proffs både på gymdrift och gymutrustning.

Alla våra nya Motionscyklar i världsklass är utformade med ergonomisk korrekt sittställning för att säkerställa optimal komfort under hela genomförandet av cyklingen.

Finansiering av Motionscykel i Kommersiell kvalitet

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Motionscykel i Kommersiell kvalitet för Högintensiv konditionsträning är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Motionscykel i Kommersiell kvalitet används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Kontakta oss på GymPartner för mer information

Besök GymPartner Finance

Nya Motionscyklar och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motioncyklar & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Bästa Motionscykel 2022

Motionscykel Upright bike EXC700

Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning

Motionscykel LifeFitness 95C Inspire1

AirDyneX-cykeln för Högintensiva Träningsprogram

Motionscykel LifeFitness 95C Inspire

Motionscyklar Life Fitness

Motionscykel-RecumbentBike BodyTone

Monark Motionscykel CardioCare-827

Motionscykel New Bike EXC700

Assault AirBike

Precor UBK885 Upright Bike

Motionscykel Newbike EXC 700

Motionscykel BikeErg Concept2

Motionscykel Precor UBK 835

Motionscykel Precor UBK885-Uppgraderad

Motionscykel UprightBike GrandMaster

Motionscykel Upright Bike 22

TotalBodyTrainer M3i Keiser

Airdyne AD8 Pro Schwinn

Motionscykel Recline Bike

Motionscykel UprightBike Allstrength

GymPartner Träningsutrustning AB

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

LAGER & UTSTÄLLNING MED MOTIONSCYKLAR

airbike-assault-bike
google_se_begagnad-motionscykel-bill_overview_2022-06-01_22-06-57